Personvernerklæring

Sist endret: 23. mai 2019

For å ta i bruk Dropin.no er det noen personopplysninger du må oppgi for at vi skal kunne levere tjenesten til deg. Dette dokumentet beskriver hvilke opplysninger dette er og hvordan vi bruker opplysningene.

Hvilke opplysninger samles inn

Når du registrerer en bruker i appen Dropin.no må du i første steg legge inn mobilnummeret ditt. Vi bruker mobilnummeret som ditt brukernavn. Når du senere ønsker å kjøpe egentrening eller plass på en gruppetime samler vi også inn din e-postadresse og navnet ditt.

Når du gjør et kjøp lagrer vi også nøkkelopplysninger rundt kjøpet ditt. Kjøpet er knyttet til din personlige bruker.

Hva brukes opplysningene til

Opplysningene som samles inn er nødvendige for at vi skal kunne levere tjenesten til deg. Ingen opplysninger vil bli solgt eller delt med tredjepart, med følgende viktige unntak:

  • Når et kjøp gjennomføres deles kontaktopplysningene dine med treningssenteret kjøpet er gjort hos. Dette inkluderer navn, e-postadresse og mobilnummer. Opplysningene deles slik at senteret kan verifisere at det faktisk er du som har gjennomført kjøpet og for at de skal kunne kontakte deg i forbindelse med hendelser som er av avgjørende betydning, for eksempel at en gruppetime må avlyses. Treningssenteret har ikke lov til å sende deg markedsføring med mindre du har gitt et aktivt samtykke til dette på tidspunktet kjøpet ble gjennomført.


Du kan når som helst fjerne et slikt samtykke fra «Min side» i appen.

Når du registrerer deg i appen kan du også gi et aktivt samtykke til at Dropin.no v/iBooking AS kan sende deg markedsføring og annen nyttig informasjon. Også dette samtykke kan når som helst trekkes tilbake fra «Min side» i appen.

Endring av opplysninger

Dersom noen av opplysningen du har oppgitt er feil kan du kontakte oss for å endre disse. Benytt følgende skjema:

https://support.dropin.no/hc/nb/requests/new

Sletting av opplysninger

Dersom du ønsker å slette dine opplysninger og dermed også din bruker kan du kontakte oss for å gjøre dette. Benytt følgende skjema:

https://support.dropin.no/hc/nb/requests/new

Vær oppmerksom på at opplysninger knyttet til finansielle transaksjoner ikke kan slettes før det har gått en viss tid.